Què és Ludàlia?

Ludàlia és una entitat que impulsa l’oci i la cultura per a persones majors d’edat amb discapacitat intel·lectual. Amb més de 20 anys d’història, és pionera a Europa amb la creació de sessions de discoteca per a un col·lectiu que, generalment, ha viscut un confinament etern i no ha pogut gaudir del dret a l’oci, un dret recollit a la carta dels drets humans. 
Ludàlia ha anat ampliant la seva oferta d’oci amb el Taller de Teatre, viatges i els ocis de cap de setmana, fins a ser un referent a la ciutat de Barcelona del lleure per a persones amb discapacitat intel·lectual.
El tracte personalitzat, les activitats dutes a terme dins d’espais comunitaris i els professionals de qualitat que acompanyen als joves són els trets destacats d’una associació que treballa cada dia perquè la normalització bidireccional es materialitzi dins d’una societat que encara necessita molta conscienciació.

Des de Ludàlia contribuïm a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies, alhora que normalitzem l’oci i la cultura per aquest col·lectiu i reforcem la mirada i sensibilitat que la societat mostra i té. Aquesta missió se sustenta sobre quatre valors essencials.

El primer és la integritat, ja que som coherents amb la nostra manera de pensar i actuar, posant sempre la persona al centre de les nostres decisions.

El segon, el respecte, perquè estem convençuts que la dignitat de la persona és primordial; per això, la mirada cap a l’altra és d’igual a igual, però sense oblidar les particularitats de cadascú. Tercer, la qualitat, la qual és innegociable i ho demostren les característiques de les nostres activitats, amb educadors especialitzats en entorns normalitzats. El darrer valor, però no menys important, és el de la diversió; base i essència del bon humor, és el fil conductor de la nostra manera de relacionar-nos i d’entendre la vida.

Ludàlia, sempre a prop de les famílies i els joves, ofereix suport emocional als seus socis mitjançant un acompanyament especialitzat amb una psicòloga.

L’EQUIP DE LUDÀLIA

J

Josefina Machado
Directora

J

Jordi Santamaría
Director

S

Sandra Caballero
Coodinadora

L

Laura Durà
Coodinadora

E

Elna Roca
Coordinadora de teatre

A

Adriana Fornés
Professora de teatre

P

Paula García
Professora de teatre

M

Maria Baulies
Educadora

M

Martí Peraferrer
Educador

G

Gabriela Fernández
Educadora

M

Marc Hernández
Educador

I

Irene García
Educadora

J

Jerónimo De Luca
Educador

M

Mireia Badillo
Psicòloga

M

Miguel Tarrillo
Educador

N

Nahia Cano
Voluntària

A

Aroa Porras
Voluntària

J

Jaume Conangla
Voluntari

J

José Lahoz
Voluntari

S

Sara Martí
Voluntària

M

Montse López
Voluntària
LUZ_DE_GAS_LUDALIA

Què diuen de Ludàlia?

Marc Montes

Que la Disco hagi tornat a orbir després de la pandèmia em posa alegre.

Ludàlia és amistat i companyerisme.

Pol Domec
Anna Baza

Ludàlia és un lloc on anar quan tinc problemes i necessito esbargir-me.

Me gustan las salidas de todo el día y los viajes.

Ainara Mundó